september 12, 2015

Tandlæger i København med weekendåbent!

Category: Uncategorized — admin @ 9:53 am

Der er ikke mange af dem, men der findes faktisk tandlæger i København som har weekendåbent, og det er helt almindelige tandlæger som også har åbent resten af ugen.

Det kræver naturligvis at en tandlægeklinik har en del tandlæger ansat at kunne holde åbent hele ugen, for det er jo de færreste der har lyst til at arbejde hver weekend, men hos nogle tandlæger har de valgt at yde denne ekstra service for både eksisterende og nye kunder.

Prisen for et tandlægebesøg i weekenden er den samme som alle andre dage, og det er både til tandlægetider der er bestil i forvejen, og til akutte tandlægetider. Der har længe været tandlæger med weekendåbent i mange andre lande, men det er ikke almindeligt i Danmark, derfor er der måske heller ikke så mange der er klar over muligheden endnu, men det virker som om tendensen med nærmest uendelige åbningstider i alle vores butikker og behandlingstilbud uden for det offentlige er kommet for at blive, og at det fortsat vil vokse.

For forbrugeren er det jo altid rart med valgmuligheder, det er jo ikke alle der har tid til at tage en dag ud af arbejdskalenderen for at gå til tandlæge, måske kan det også være med til at få flere til at gå til tandlæge i god tid, nu hvor der ikke er den undskyldning med arbejde og fritid mere 🙂

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. | TrackBack URI

Leave a comment

XHTML ( You can use these tags):
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> .